plants. gardens. friends.

digthedirt is about gardening, outdoor living and loving our planet!

learn more »

Accu Asus a41-x550a

by kopenaccu rfpgokirtgxd (kopenaccu)

Accu_voor_a41-x550a.large

Deze Asus A41-X550A Accu Laptop replacement van hoogwaardige kwaliteit is de voordeligste keuze. De juiste Asus Accu A41-X550A de beste prijs,snelle levering en altijd 2 jaar garantie!

Licht en dun: de Accu Asus a41-x550a is de nieuwe Ultrabook van de serie en heeft een 4 k-display geïntegreerd. Het apparaat heeft een heleboel accessoires. In sommige situaties kan echter de hoge resolutie worden belemmerd.

De fabrikant van de computer Asus heeft een nieuwe 2-in1 notebook met de Zenbook flip S, die opnieuw wordt verkocht, net als de andere modellen van deze serie met een geborsteld aluminium kijken geval. Het is verondersteld om een zeer licht met 1.1 kg. De echte, ongewone functie, echter, is de 13,3-inch touch, dat kan worden opgelost met full HD of 4k. Het moet een vernieuwingsfrequentie van 60 Hz en een sRGB-kleurruimte van 100 procent. Het scharnier van de display kan 360 graden worden gedraaid.

Anders, in het terrarium is een Intel Core i7 7500U of Intel Core i5-processor voor 7200 rpm van generatie Skylake. Bovendien is een maximaal 512 GB grote SSD met SATA 3 interface. Optioneel, Asus is het opbouwen van een PCIe SSD met 1 TByte opslagcapaciteit. Daarnaast zijn er 8 of 16 GByte LPDDR3-geheugen met 2133 MHz klokfrequentie. Het apparaat beschikt niet over een eenheid van toepassingsgericht grafische kunst, dus de 4 k resolutie (3,840 x 2.160 pixels) op laptopprestaties in sommige gevallen een negatieve impact kan hebben.

De Accu Asus A41-X550E heeft slechts twee USB-type C-poorten met USB 3.0-snelheid (USB 3.1 Gen 1). Asus hecht echter een mini dok aan het apparaat dat een USB Type-C connector naar USB-type-C, USB-A en HDMI converteert. Van de notebook 39 watt-uur batterij moet houden tot 11,5 uur. Maar wat realistischer zijn zes tot acht uren van het batterijleven, afhankelijk van de belasting. Gelijkaardige waarden bereikt de Huawei Matebook X met 41-watt-uur batterij in onze test.

De Zenbook flip S wil snel worden geladen: ASUS geeft aan dat de eenheid tot 60 procent in 49 minuten brengt. wordt geladen via een van de USB type C poorten. De notebook heeft een WLAN-module die kan vonk WLAN 802.11 ac. Een Bluetooth 4.1-module is ook geïntegreerd. De Windows 10 Pro of home besturingssysteem is pre-installed-met inbegrip van sommige toepassingen van ASUS.

De Zenbook flip S wordt geleverd met een beschermhoes en twee kleuren. Op dit moment is het nog niet beschikbaar. De verkoopprijs begint bij 1.400 euro.

Accu Asus a32-n55 lanceert een nieuwe, krachtige, 17-inch breedbeeld IPS Full HD anti-glare scherm die momenteel op verkoop voor minder dan 1600 euro, de Asus GL702VM-GC434T wordt weergegeven. Het beschikt over een dedicated NVIDIA Pascal GTX high-end 6 GB dedicated grafische kaart, een hybride opslagoplossing voor dedicated SSD en hoge capaciteit snelle harde schijf, een recente Quad Core i7 Kaby Lake-Processor, een verlicht chiclet toetsenbord of een USB 3.1 Type-C Thunderbolt 3 verbinding, allemaal onder Windows 10.

Met zijn zilveren afwerking, geborsteld metalen gekleurde oranje raakt, pakt het de gamer kleurcodes terwijl het nemen van een relatief elegante allure. Over het is het behoorlijk goed voor een 17-inch-speler.

Deze laptop is afgekoeld door 3 fans en een warmte-systeem. Het toetsenbord heeft de technologie van de anti-ghosting, elk die correct wordt geïnterpreteerd, en tot 30 toetsen tegelijk ingedrukt.

De Accu Asus a32-n56 richt zich op degenen die wensen te verwerven van een 17-inch veelzijdige, krachtige laptop op hun gemak in wedstrijden.

Met zijn dedicated high-end grafische kaart GeForce GTX 1060 versie 6 GB gewijd aan NVIDIA Pascal architectuur, deze computer is in staat om te schakelen van de gebruiker favoriete games op een goed niveau van detail. Natuurlijk, geen zorgen om naar te kijken, foto's en video's.

Het scherm neemt een 16/9e-indeling die zich goed voor dit gebruik als de ideale Full HD-definitie leent voor het weergeven van high definition-inhoud. IPS, het scherm reproduceert kleuren nauwkeuriger dan gemiddeld tegelijkertijd belangrijke kijkhoeken, zowel horizontaal als verticaal. Anti-reflecterende coating, het scherm biedt ook betere zichtbaarheid in een lichte omgeving dan een glanzende plaat terwijl meer rust voor de ogen gedurende lange periode wordt weergegeven.

Deze laptop ontworpen rond een Intel HM175-chipset, en levert Accu Asus a32-k93 solide algemene prestaties, met inbegrip van multitasking met de 8 GB van RAM-geheugen en de processor Kaby Lake Quad Core i7-7700HQ.
Het is duidelijk wat te vullen maximaal gebruikers in termen van macht die van een veel snellere werking dan met een PC profiteren zullen gebaseerd op 4 GB DDR3/4 en een dual Core processor, het verschil valt met name op het gebied van RAM en CPU middelen gebruik te maken van multicore-architectuur zoals videobewerking, 3D-rendering of retoucheren van foto's.

Asus A32-K72 Accu

Hybride opslag helpt deze PC goed reactief te maken op een dagelijkse basis. Zij beroept zich op een zeer snelle dedicated SSD die met zijn 256 GB is ontworpen voor het systeem, alsook de belangrijkste games/software. De SSD wordt ondersteund door een 1000 GB harde schijf aan te bieden een grote totale capaciteit en de rest, snelle model met zijn snelheid van 7200 rpm vs. 5400 rpm meestal huis.

Aan de kant van de verbinding, deze computer is goed uitgerust met zijn draadloze modules Bluetooth 4.1 en Wi-Fi AC te communiceren en te verbinden op afstand, zijn Ethernet en audio-poorten, een HDMI en mini-DisplayPort video-uitgangen zijn nuttig om gemakkelijk verbinding maken met deze PC op een TV of monitor bijvoorbeeld haar USB 3.1 Type-C Thunderbolt 3 of haar 3 USB 3.0 (compatibel met USB 2.0) garanderen overdrachten tot 10 keer sneller dan USB 2.0 als USB-apparaten 3.0 aangesloten.

Tot slot kunnen het Chiclet toetsenbord uiteraard verlicht die handig is om te onderscheiden van zijn hand in de schemering. Deze computer is ook heel makkelijk mee te nemen voor een gamer 17-inch-laptop met de dikte van minder dan 25 mm en de inhoud van haar gewicht op 3,0 Kg.

http://memates.com.au/groups/topic/view/group_id/1471/topic_id/3801/post_id/4338

http://flirtdesi.com/index.php/blog/273/asus-a41-x550e-accu-gloednieuw-en-topkwaliteit 

https://www.dailystrength.org/journals/goedkope-online-kopen-top-asus-a41-x550a-accu

Tags

Accu Asus a41-x550a

comments

https://crackedsoft.org/idm-crack-serial-number-full-free-download/ <br/> <br/>idm crack <br/> <br/>[url=https://crackedsoft.org/idm-crack-serial-number-full-free-download/]idm crack[/url] <br/> <br/>Web Download Manager IDM Crack 6.36 Build 7 With Patch Free Download is a quickest and most established web download director crack intended to speed up to 50 percent other than downloaders, IDM crack can continue because of system association lost, arrange disappointment, PC shutdown or any issues that caused to detach your web. with the most current rendition of IDM crack, you can without much of a stretch add IDM Crack augmentations to your programs for downloading any video type from stream destinations like youtube, Vimeo, and so forth that has no capacity to download and spare them on your gadgets. <br/> <br/>web download supervisor with sequential, bolster numerous conventions like intermediary servers, FTP, HTTP, HTTPS. basic UI and designs make IDM easy to understand and simple to utilize. web download chief fix has an extraordinary element considered Built-in Scheduler that can associate with the system at a set time and download any documents you need and furthermore it&#x27;s conceivable to make and timetable a few download line for synchronization. you can likewise set time to Interruption between your downloads. Web Download Manager Crack has a thorough mistake recuperation for continuing your documents because of the system lost or some other issues and has the ability to naturally fix the issue and keep on finishing the works. <br/> <br/>Web Download Manager is a requesting apparatus for supporting every single well known program including web pilgrim (IE), Chrome, Firefox, Opera, Edge, Comodo, and numerous others that connect with IDM key motor. <br/> <br/>
Default_user_sprite
yangm8046 commented on 02/27/20

Advertisement